Wenkbrauwen Hairstrokes

Wil je er op elk moment van de dag verzorg uit zien, dan is permanente make-up een aanrader.
Of het nu gaat om eyeliners of wenkbrauwen wij kijken altijd samen met u, tijdens een gratis consult, wat het beste bij u past. Wij brengen in kaart wat uw wensen zijn en geven u een passend advies gebaseerd op de vorm van uw gezicht en de gelaats- en  haarkleur.

Als alles duidelijk is maken wij graag een afspraak met u om de permanente make-up aan te brengen.
Wanneer de pigmenten met de hairstroke techniek worden getatoeëerd in de huid, ziet het eruit of er kleine haartjes tussen uw eigen haartjes zijn aangebracht. Het resultaat is, dat de wenkbrauwen voller zijn.
Ook wanneer er geen tot weinig haargroei is, is deze techniek een mooie oplossing.Natuurlijk kunnen wij ook altijd een  combinatie van een ingeschaduwde wenkbrauw met de hairstroke techniek toepassen.

Informeer hierna bij uw permanente make-up specialiste.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De permanente make-up wordt aangebracht, maar er zal altijd een nabehandeling plaats moeten vinden, omdat er gemiddeld vijftig procent van de kleurstof wordt afgestoten. Ëén nabehandeling is altijd bij de prijs inbegrepen. Met de nabehandeling behandeling perfectioneren wij uw permanente make-up.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

U geniet gemiddeld 3 jaar van uw permanente make-up, maar wij adviseren om ieder jaar de permanente make-up weer op te laten frissen. De kleur blijft dan optimaal en u geniet van een extra korting voor de nabehandeling.

Wij zijn gecertificeerd bij de GGD, zodat de kwaliteit en hygiëne gegarandeerd is.

Heeft u graag persoonlijk advies?
Wilt u graag een gratis huidcheck, neem dan contact met ons op.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten