Re – integratie

Over het algemeen geldt dat hoe langer een zieke werknemer uit de roulatie is, hoe lastiger het wordt om hem weer te laten terugkeren in het arbeidsproces. Daarom is het van belang dat een zieke werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan, desnoods met aangepast werk of in een andere functie. Dat heet re-integratie en is geregeld in de Wet Verbetering Poortwachter. Werkgever en werknemer zijn beiden verantwoordelijk voor de snelle terugkeer naar werk en moeten in een re-integratiedossier nauwkeurig bijhouden wat hun inspanningen zijn. Gebeurt dat niet, dan kan dat van invloed zijn op de loondoorbetaling en uitkering.

Bij Vitae werken wij met een multidisciplinair team samen om u als patiënt, maar ook u als verantwoordelijke werkgever te helpen bij dit proces. Hierbij staat de plezierige omgang tussen werkgever en werknemer centraal.

Onze specialisten Su-Vida en Windst in Bedrijf hebben kennis van wetgeving en inlevingsvermogen voor zowel werknemer als werkgever.
Een integrale aanpak staat bij ons centraal. Alles onder één dak om de individuele persoon zo optimaal mogelijk te begeleiden naar hervatting van werk, of outsourcing.

Wilt u een persoonlijk gesprek?
Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en geven u vrijblijvend advies.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten