Schoonheidssalon

Schoonheidsbehandelingen

Uw huid vertelt hoe het met u gaat. Laat uw uitstraling niet aan het toeval over en vertrouw op onze diverse huidverzorgingsbehandelingen die wij uitvoeren in onze prettige schoonheidssalon.

Wij bieden heerlijke verwenbehandelingen met uitgebreide massages en luxe, intensief werkende maskers; bij ons zult u vinden wat u zoekt. Wij ontvangen u in stijl met een kopje koffie, thee of cappuccino en nemen uitgebreid de tijd voor uw wensen. Wij werken met de beste merken voor uw huid. U komt tot rust en zal ons instituut ontspannen verlaten.
Klik op ons aanbod hiernaast voor de gezichtsbehandelingen van uw voorkeur.

Specialistische behandelingen

Een problematische huid kan erg onprettig en zelfs pijnlijk zijn. Als gevolg ervan kampen veel mensen met onzekerheid en een minderwaardigheidsgevoel. Terwijl de juiste therapie de klachten kan oplossen of sterk verminderen. Deze vindt u bij Huidinstituut  Vitae.

Blijf niet langer met uw zorgen rondlopen en vertrouw op onze specialistische kennis van diepgaande huidbehandelingen en -producten. Onze behandelingen hebben een sterk huidverbeterend effect. Wij informeren u graag over onze diagnose en aanpak en kunnen u precies vertellen welke behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Klik op ons aanbod hiernaast voor onze Specialistische behandelingen

Heeft u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op. Ook om de behandeling(en) van uw voorkeur te reserveren.

 

 


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten