Permanente make-up

Permanente make-up wordt ook wel micropigmentatie genoemd. Hiervoor kunt u bij Huidinstituut Vitae terecht. Permanente make-up ziet er prachtig uit en scheelt u ‘s ochtends veel tijd. Het is ideaal bij het zwemmen, sporten en in de sauna, maar is ook de uitkomst voor mensen die gevoelige ogen hebben en/of slecht tegen cosmetica kunnen. Of die een medische motivatie hebben.

Wij bieden dermatografische en cosmetische behandelingen.

Wat is Permanente make-up?
Permanente make-up biedt vele voordelen ten opzichte van gewone make-up. In de eerste plaats is er natuurlijk het gemak. U staat ‘s morgens al op met een verzorgd uiterlijk en u hoeft niet meer aan de slag met eyeliner of wenkbrauwpotlood. Dat spaart tijd en voor sommigen een hoop geklieder. Het is een uitkomst als u problemen heeft met het aanbrengen van make-up. Bovendien is het erg handig als u allergisch bent voor make-up. Gemak is echter niet het enige pluspunt. Allerlei kleine schoonheidsfoutjes laten zich met gemak corrigeren. Sommige mensen hebben, door bijvoorbeeld veelvuldig epileren, geen wenkbrauwen meer. Het zal uw gezichtsuitdrukking verbeteren, ook al zijn de veranderingen subtiel. De ogen kunnen met een eyeliner geaccentueerd worden. Hierdoor krijgen ze meer uitdrukking.

Veiligheid en GGD-licentie  
Onze pigmenten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen. Hierdoor zijn wij ook in het bezit van de GGD-licentie. Zonder deze licentie mag van de minister van Volksgezondheid geen permanente make-up aangebracht worden. De pigmenten die wij gebruiken zijn hypo-allergeen. Dat wil zeggen dat is getest of ze geen allergische reacties veroorzaken. Wij werken voor uw hygiëne en veiligheid met materialen die wij weggooien na gebruik.

Wanneer kiest u voor permanente make-up?
– Ter verfraaiing van uw wenkbrauwen
– Om meer uitdrukking aan uw ogen te geven
– Als u geen wenkbrauwhaartjes heeft
– Als u geen wimpers heeft
– Bij littekens
– Bij alopecia areata (plaatselijke kaalheid)

Heeft u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op. Ook om de behandeling(en) van uw voorkeur te reserveren.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten