Over Huidinstituut Vitae

Huidinstituut Vitae in Apeldoorn en Epe is al jaren toonaangevend op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en huidgerichte medische zorg. Eigenaresse Felicia deed jarenlang ervaring op in cosmetische behandelingen en producten alvorens Vitae op te richten. Inmiddels bestaat het team uit meer dan tien specialisten: schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, medisch pedicure, sportmasseur, diëtist, fysio-/oedeemtherapeut en re-integratie specialisten. Al onze specialisten zijn aangesloten bij hun branche organisaties, zodat u van de hoogste kwaliteit kunt genieten. Tevens zijn al onze paramedisch zorgverleners aangesloten bij het KRP.

Daarnaast draagt Vitae haar vakkennis en -kunde over aan jong talent en vullen enkele stagiaires/studenten het team aan. Tevens is Vitae leerbedrijf van het jaar geworden.

Eerste medische adviescentrum
Vitae was het eerste medisch cosmetische adviescentrum in Nederland. Wij combineren innovatie, kwaliteit en resultaatgerichte behandelingen met eerlijke prijzen. En uiteraard met op-en-top klantvriendelijkheid en sfeer: het is erg prettig om bij Vitae te zijn.

Veel van onze behandelingen komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking.

Top 5-schoonheidssalon
Onze kwaliteit blijft niet onopgemerkt. Wij mochten reeds twee keer een nominatie voor Beste Schoonheidssalon van Nederland op onze naam zetten. Deze werd ons toegekend door de vakjury van de Beauty Awards, een onafhankelijke wedstrijd georganiseerd door vakmagazine Kosmetiek en Beauty Trade & Exhibition Association. Dat betekent dat Huidinstituut Vitae tot de beste salons van Nederland behoort!

Vitae is het eerste medisch cosmetische adviescentrum in Nederland waar op multidisciplinair niveau wordt samengewerkt aan huidproblemen.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten