Nagelstylist

Wie wil er nou niet mooie en verzorgde handen? Handen zijn een belangrijk onderdeel van de eerste indruk. U schudt toch ook liever een verzorgde hand met mooie nagels?

Tijdens alle seizoenen kunnen uw handen wel de nodige zorg gebruiken. Zo kan de kou in de winter, ervoor zorgen dat de handen  droog aanvoelen en schilferig worden. Voorkom winterhanden en laat uw handen professioneel verzorgen door onze nagelstyliste  Om dit te voorkomen is een goede manicurebehandeling en verzorging van de huid essentieel. In de zomer mogen de nagels natuurlijk gezien worden , de handschoenen gaan uit en de slippers aan. Verzorgde nagels van handen en voeten zijn  uw visitekaartje.

Kortom, goede verzorging van handen en voeten voorkomt huidveroudering en ouderdomsvlekken.

Fel gelakte nagels als eyecatcher van uw outfit, of houdt u het graag subtiel met een naturel look of French manicure? De keuze is aan u.

Waarvoor kunt u bij de nagelstyliste terecht?

U kunt terecht bij onze nagelstyliste voor verschillende behandelingen van zowel u handen als voeten.

  • De nagels van de handen en voeten kunt u laten lakken in verschillende kleuren.
  • Wilt u voor langere tijd plezier hebben van uw nagels ga dan voor de gellak. De gellak  zorgt twee weken lang voor een schitterend hoogglans resultaat en is totaal niet schadelijk voor de nagels.
  • Voor de verzorging van de handen en/of uw voeten kunt u kiezen voor  verschillende manicurebehandelingen aangevuld met een heerlijke verzorgende etherische olie scrub, maskers, massages en pakkingen.

In het menu hiernaast vindt u alle behandelingen met toelichting.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten