Medisch pedicure

Bij Huidinstituut Vitae werken Medische Pedicures. Tot de werkzaamheden van een Medisch Pedicure behoren onder andere het behandelen van de diabetische, reumatische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Zij screent de risicovoeten. Tevens zal zij tijdens een behandeling uiteraard eelt en likdoorns verwijderen en het op de juiste wijze knippen en frezen van uw nagels.

Een Medisch Pedicure kent alle technieken, zoals nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en gel- en acrylnagels zetten. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoren ook tot de taken van een Medisch Pedicure. Een Medisch Pedicure staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCert.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet Medisch Pedicure?
ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Een Medisch Pedicure heeft daarnaast nog een aanvullende opleiding moeten volgen om alle specifieke technieken te mogen toepassen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden.

Heeft u voetproblemen?  
Neem in ieder geval contact met ons op als u last heeft van droge voeten met kloven op de hiel, een branderig gevoel bij het lopen, pijnlijke voeten, ingegroeide, kromgegroeide, schimmel- of kalknagels, likdoorns, suikerziekte, reuma of artritis.

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor een eventuele vergoeding.

Heeft u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op. Ook om de behandeling(en) van uw voorkeur te reserveren.

 


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten