(medisch) Huidspecialist

Huidinstituut Vitae is gespecialiseerd op het gebied van specialistische behandeling voor huidproblemen. Hiermee werken wij aan het oplossen van huidgerelateerde klachten die niet vallen onder huidverzorging of huidverbetering. De behandelingen worden uitgevoerd door erkende medisch huid specialisten en komen in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekering. Al onze zorgverleners zijn aangesloten bij diverse kwaliteitsregisters, zodat u zeker kunt zijn van een optimale kwaliteit. Wij zijn erkend door de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen.

Zorgverzekering      
Voor een groot aantal behandelingen heeft u geen verwijsbrief nodig en kunt u direct bij ons terecht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Onze specialistische huidbehandelingen komen meestal in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekering. Hieronder staat een overzicht van alle zorgverzekeraars met wie wij nauw samenwerken. Samen zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een optimaal zorgtraject. Ook als uw zorgverzekering er niet tussen staat, zijn vergoedingen mogelijk. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar.
Wij adviseren u om tijdig te informeren bij uw zorgverzekeraar wat de vergoedingsmogelijkheden voor u zijn. Wenst u gebruik te maken van de vergoedingsmogelijkheden, dan dient u een verwijsbrief van een arts aan ons te overleggen voorafgaande aan uw behandeling.

* Achmea
* FBTO * PNO
* Agis * De Friesland * PWZ- Achmea
* Amicon * Groene land Achmea * Rijnmond
* Anderzorg * Instituut zorgverzekeringen ambtenaren (IZA) * Salland
* Azivo * Menzis * Trias
* CZ * Nuts (ziekeonds Delta lloyd) * Univé
* Delta lloyd * NVS * VGZ
* DSW * Ohra * Zilverenkruis Achmea
* ONVZ * Zorg en Zekerheid
* OZ

Heeft u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op. Ook om de behandeling(en) van uw voorkeur te reserveren.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten