Eyeliner advanced

Een advanced eyeliner is een bredere lijn dan een enkele eyeliner en kan alleen op het bovenste  ooglid worden aangebracht. Ook de advanced eyeliner kan in verschillende kleuren aangebracht worden, passend bij uw wensen en kleur van uw ogen.
Natuurlijk kunnen wij een advanced eyeliner altijd combineren met een enkele eyeliner bij het onderooglid.

Of het nu gaat om een enkele eyeliner, of een advanced eyeliner wij kijken altijd samen met u, tijdens een gratis consult, wat het beste bij u past. Wij brengen in kaart wat uw wensen zijn en geven u een passend advies gebaseerd op de vorm van uw gezicht, kleur en vorm van uw ogen en de gelaats- en  haarkleur.
Als alles duidelijk is maken wij graag een afspraak met u om de permanente make-up aan te brengen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
De permanente make-up wordt aangebracht, maar er zal altijd een nabehandeling plaats moeten vinden, omdat er gemiddeld vijftig procent van de kleurstof wordt afgestoten. Ëén nabehandeling is altijd bij de prijs inbegrepen. Met de nabehandeling  perfectioneren wij uw permanente make-up.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
U geniet gemiddeld 3 jaar van uw permanente make-up, maar wij adviseren om ieder jaar de permanente make-up weer op te laten frissen. De kleur blijft dan optimaal en u geniet van een extra korting voor de nabehandeling.

Wij zijn gecertificeerd bij de GGD, zodat de kwaliteit en hygiëne gegarandeerd is.

Heeft u graag persoonlijk advies?
Wilt u graag een gratis huidcheck, neem dan contact met ons op.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten