Een behandeling hoe werkt het?

Uw huid vertelt hoe het met u gaat. Een gezonde en stralende huid komt, naast een goede verzorging,  voort uit een balans in lichaam en geest. Huidproblemen hangen vaak samen met een verstoring in uw lichaam en of stress.

U merkt een verstoring op doordat u pijn en ongemakken ervaart. U krijgt bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn, rugpijn of slapeloosheid.  Of andere klachten zoals bijvoorbeeld diabetes, reuma, darmklachten, overgangsklachten, artrose, hoge bloeddruk, vermoeidheid, depressie of fibromyalgie.

Sommige klachten gaan vanzelf weer over. Blijven de klachten en/of komen er steeds meer klachten bij, dan vraagt uw lichaam om aandacht.  Pijn en ongemakken zijn signalen die vragen om een oplossing.  Het is belangrijk om de oorzaak van klachten te achterhalen zodat u deze kunt (laten) oplossen.

Door middel van voetreflexmassage en/of klankmassage wordt uw lichaam ontgift en in balans gebracht. U voelt uzelf daardoor fitter, lekkerder en krijgt de kracht om de oorzaak van uw klachten aan te pakken. Door middel van diagnose achterhaal ik deze oorzaak.

Een consult bestaat uit massage én bewustwording. Het is de bedoeling dat u uw lichaam beter leert begrijpen waardoor u klachten in de toekomst voorkomt. Door een met succes afgeronde HBO opleiding medische basiskennis bekijk ik uw klachten vanuit medisch perspectief.

Een afspraak maakt u, zonder doorverwijzing van uw huisarts. Doordat ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie BATC komen behandelingen meestal in aanmerking voor vergoeding uit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. Zie voor een overzicht van vergoedingen http://www.batc.nl/zorgverzekeraars2015.pdf.

Voor méér informatie kunt u mailen naar paradox@upcmail.nl.
Via de receptie maakt u een afspraak voor een gratis adviesgesprek op dinsdagen van 17:00- 18:00. De receptie plant een afspraak voor u voor een behandeling op dinsdagen vanaf 18:00 tot 21:00 (duur maximaal een uur).

Manja Bodde,
Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut,


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten