Diagnose

Met een klacht vraagt uw lichaam om aandacht. Een klacht wil opgelost worden zodat u uzelf daarna in het geheel beter voelt. Soms gaat een klacht vanzelf weer over. Wanneer klachten langer aanhouden en/of er steeds meer bijkomen is het verstandig hier aandacht aan te schenken.

Omdat het niet altijd duidelijk is wat uw lichaam u wil vertellen kan ik u door middel van voetdiagnostiek en detaildiagnose helpen uw lichaam beter te begrijpen.


Voetdiagnostiek
Op de voet zijn reflexzones aanwezig die door middel van zenuwen verbonden zijn met organen in het lichaam. De gevoeligheid en het uiterlijk van de huid van deze reflexzones op de voet geven inzicht in de werking van organen in je lichaam. Ieder orgaan heeft ook een psychologische betekenis. Dit wordt voetdiagnostiek genoemd.

Bijvoorbeeld:
Het reflexzone-gebied van uw maag is rood gekleurd. Ook heeft u de laatste tijd veel last van oprispingen. Het blijkt dat u de laatste tijd veel indrukken hebt moeten verwerken.
De maag ontvangt letterlijk het voedsel dat u eet maar ook alles wat er van buiten  aan indrukken op u af komt (spreekwoord;’ een steen op de maag hebben’). Wanneer uw reflexgebied geïrriteerd is en dit aan de hand van diagnose niet met voedsel te maken heeft  kan deze irritatie meer psychisch zijn. Dit bewustzijn kan ervoor zorgen dat u tijdelijk extra ruimte voor uzelf neemt. Doe u dit niet en heeft u regelmatig last van veel indrukken, dan gaat dit gebied er na verloop van tijd bleek of zelfs week uit zien. Op termijn leidt dit vaak tot spijsverteringsproblemenThis is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten