Gratis Huidcheck

GRATIS HUIDCHECK

U kunt op verschillende manieren bij ons instituut terechtkomen: op eigen gelegenheid, met een doorverwijzing van uw arts of op aanraden van uw dermatoloog. Hoe u ook binnenkomt, u bent bij ons in goede en vertrouwde handen.

Diagnose en aanpak

Onze gediplomeerde medisch huidspecialisten zijn aansloten bij en erkend door en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Ook onze gespecialiseerde medisch schoonheidsspecialisten zijn aangesloten en gecertificeerd bij de Anbos, zodat zij de behandelingen mogen uitvoeren voor de zorgverzekeraars.

Onderzoek en analyse 

Om de juiste oplossing te vinden voor uw huidprobleem voert één van onze ervaren medewerkers eerst een uitgebreid gesprek met u
Zij hoort ook graag uw wensen en bespreekt de beoogde, realistische resultaten.
Zij onderzoekt uw probleem op basis van uw informatie en die van uw arts of dermatoloog. Ook voert zij een huidanalyse uit.
Na alles in kaart te hebben gebracht, adviseert zij u over de meest geschikte therapie en producten  en stelt zij een behandelplan op.

Vergoedingen zorgverzekeraar

Veel behandelingen van Huidinstituut Vitae komen in aanmerking voor vergoeding door de Zorgverzekeraar. Of dit zo is, kunt u lezen in uw polis.

Voortgangsevaluatie

Tijdens en na elke behandeling evalueert uw behandelaar de voortgang met u. Ook adviseert zij u over thuisbehandelingen en zaken die u in uw leven dient aan te passen om een goed resultaat te behalen en te behouden. Het spreekt voor zich dat u tijdens en na uw behandelingstraject altijd kunt bellen met vragen en opmerkingen. Wij houden graag contact met u!

Heeft u graag persoonlijk advies?
Wilt u graag een gratis huidcheck, neem dan contact met ons op.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten