Indicatie

Uw huid vertelt hoe het met u gaat. Een gezonde en stralende huid komt, naast een goede verzorging,  voort uit een balans in lichaam en geest. Huidproblemen hangen vaak samen met een verstoring in het lichaam en of stress.

U merkt een verstoring op doordat u pijn en ongemakken ervaart. U krijgt bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn, rugpijn of slapeloosheid.  Of andere klachten zoals bijvoorbeeld diabetes, reuma, darmklachten, overgangsklachten, artrose, hoge bloeddruk, vermoeidheid, depressie of fibromyalgie

Sommige klachten gaan vanzelf weer over. Maar wanneer klachten aanhouden en/of er steeds meer klachten bijkomen vraagt uw lichaam om aandacht.  Pijn en ongemakken zijn signalen die vragen om een oplossing.  Het is belangrijk om de oorzaak van klachten te achterhalen zodat deze opgelost kunnen worden.

Hoe gezond ben jij? Gratis gezondheidstest

De balans van zuren en basen in je bloed vormt één van de basis-omstandigheden voor een goede gezondheid. Veel welvaartsziekten hebben te maken met een te hoge zuurgraad in het lichaam.

Een te zuur lichaam geeft niet alleen klachten en ziekten maar heeft ook invloed op hoe je jezelf voelt en je conditie. Alles in jouw lichaam (cellen, organen, botten, haar, nagels, spieren, pezen en gewrichten) gaat achteruit, wanneer je te zuur bent.

Chronische ziekten en klachten die kunnen voortkomen uit een verstoorde zuur-base balans zijn o.a.:

◾pijnklachten,
◾diabetes,
◾jicht,
◾reuma,
◾darmklachten,
◾menopauze,
◾artrose,
◾spierpijn,
◾hoge bloeddruk,
◾artritis,
◾psoriasis,
◾stijve nek,
◾galstenen,
◾vermoeidheid,
◾astma,
◾huidklachten,
◾cellulitis,
◾vaginale schimmels,
◾slaapstoornissen,
◾depressie,
◾botontkalking,
◾nierstenen,
◾spijsverterings-problemen en
◾fibromyalgie (pijn in bindweefsel en spieren)

Deze klachten kunnen te maken hebben met een verstoorde zuur-base balans. Door de balans te herstellen verminderen de klachten of ze verdwijnen zelfs helemaal. Het is daarom belangrijk de zuurgraad in uw lichaam te meten.

Volg de link (http://www.paradox-puur.nl/gratis-zuurgraadmeting/) en ontvang kosteloos en vrijblijvend per post een strip, met uitleg over hoe je jouw zuurgraad bepaalt.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten