Aanvullende behandeling

De volgende behandelingen zijn als aanvulling  bij te boeken:

Voetenbadje
Een heerlijke wellness beleving met onze Alguaromes Tonique van Decléor. Een bruisende ervaring en heerlijk ontspannend.

Voetpakking met masker
Een verzorgende voetpakking is een ontspannende behandeling. U krijgt een peeling met etherische oliën en graanextracten om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna wordt het voetmasker aangebracht en kunt u genieten van een constante warmtebron op uw voeten. Na de behandeling zijn uw voeten en nagelriemen zacht en gevoed en bent u heerlijk ontspannen.

Massage hand/onderarm
Even heerlijk ontspannen en tot rust komen? Dat kan met een voet- en onderbeen massage.  Een massage is goed voor de doorbloeding en zorgt voor soepele spieren.

 

Scrub van handen en onderarmen
U kunt de huid helpen door uw voeten te laten scrubben met onze speciale verzorgende etherische olie scrub met granen.  Zo worden de dode huidcellen op een milde manier verwijderd waardoor uw voeten en onderbenen  glad aanvoelen en alle producten die wij daarna gebruiken beter opgenomen kunnen worden. Na het scrubben wordt de huid gehydrateerd met een verzorgende crème.


This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Sluiten