Dank je wel lieve mensen
25 jarig Jubileum Gezonde Schoonheid-Vitae
 
25 jaar vakmanschap, betrokkenheid en natuurlijke producten
 

25 jaar geleden startte ik mijn eigen schoonheidspraktijk. Vol enthousiasme had ik mijn opleidingen afgerond en ik was er helemaal klaar voor. Maar waar was ik eigenlijk klaar voor?

Klanten waren er nog niet en ervaring opdoen kun je alleen als je klanten hebt. Dus ik moest aan de bak en via ‘hoort zegt het voort’ begonnen mijn eerste klanten zich te melden. Spannend! Ik wilde het goed doen, zodat klanten met een voldaan gevoel naar huis gingen. En zo geschiedde. De eerste stapjes waren gezet en van het één kwam het ander.

Vakmanschap, betrokkenheid en natuurlijke producten

Voor mij was het al snel duidelijk dat vakmanschap, betrokkenheid en natuurlijke producten de basis moesten vormen van mijn filosofie om geweldige schoonheids- en inmiddels ook pedicurebehandelingen te geven.

Door consequent aan mijn filosofie vast te houden, en deze in de tijd te optimaliseren, heeft dit mij in de afgelopen 25 jaar vele tevreden klanten en mooie inzichten opgeleverd. 

Daarom wil ik je bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik hoop dat ik je nog vele jaren van mijn filosofie, adviezen en behandelingen mag voorzien! Tot gauw,

Schoonheidspraktijk Gezonde Schoonheid – Vitae

Ilonka Pouw – Eigenaresse

 

Gezonde Gezichtsbehandeling Exclusief inclusief wellness gezonde voetenmassage- 90 minuten genieten voor € 78,50

"Gezonde Gezichtsbehandeling Exclusief inclusief wellness gezonde voetenmassage" 90 minuten exclusief genieten voor € 78,50. Kijk hier wat je allemaal kunt verwachten?

Plan nu je afspraak in.

 

 

Vele klanten gebruiken 

Rosel Heim Nature + Sience - Kwalitatief hoogstaande huidverzorgings- en huidverbeterende producten.

Voor de gezichtsbehandelingen wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande biologische huidverzorgings- en huidverbeterende producten van Rosel Heim. Een product met lichaamseigen stoffen die de huid herkent, moeiteloos opneemt en de vitaliteit van de huid herstelt. En tegelijkertijd de tekenen van vroegtijdige veroudering vertragen. Een geweldig product!

 

 

Transformage 3-D Skin Fitness Work-out.

Het resultaat is geweldig! - Kennismaking 90 min € 79,00

Voor jou hebben wij speciaal een 100% natuurlijke 3-D Skin Fitness “Work-out” voor de gezichtshuid, hals en decolleté die niet alleen inwerkt op het bindweefsel maar daadwerkelijk in 3-D, in meerdere lagen van de huid. Het resultaat is indrukwekkend. Kijk hier voor de kennismakingsactie. 90 minuten voor € 79,00

Plan nu je afspraak in.

 

Ilonka Pouw in 'vakblad Voetvak' met interview over 'Wellness Gezonde Voetmassage'

Je voeten verdienen jouw aandacht!

Ilonka Pouw wil haar klanten ontspanning en rust geven tijdens de voetenbehandeling: “Dat is niet alleen ontspannend voor de spieren, ook helpt het om de stress van het dagelijkse leven te verminderen". Daarnaast leer ik mijn klanten hun voeten goed te verzorgen omdat deze hen een leven lang …Lees hier het interview met Ilonka verder in vakblad VOETVAK

 
Wellness Gezonde Voetenbehandeling Exclusief

voor € 55

Geef jezelf het voetengeschenk dat je verdient! Dus waar wacht je nog op? 60 minuten exclusief ontspanning en rust voor je voeten voor €55. Kijk hier wat je allemaal kunt verwachten? 

Plan nu je afspraak in.

 

Kwaliteit, deskundigheid en échte aandacht staan bij ons voorop!

Wij geven niet alleen je huid een weldadige schoonheidsboost, maar laten je ook tot rust komen. Daar haken wij extra op in, door ook nog een luisterend oor te bieden. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor product- en voedingsadviezen.

Het resultaat

Klanten die als herboren de deur uitgaan en weer vol energie en met een frisse blik hun dagelijkse leven instappen! Op deze site krijg je een idee van de mogelijkheden die wij je, aangepast aan jouw wensen, kunnen bieden.

 

Schoonheidspraktijk Gezonde Schoonheid neemt Huidinstituut Vitae Apeldoorn en Epe over. 

Kijk hier voor het volledige persbericht.

 

Je bent van harte welkom, 

Schoonheidspraktijk Gezonde Schoonheid - Vitae

Ilonka Pouw - Eigenaresse

[email protected]

M - 0619816177

  Hoe anderen Ilonka ervaren:

Wat een vakvrouw!

Ik ben diep onder de indruk van mijn behandeling bij Ilonka. Alles wat ze deed van epileren tot en met de massage heb ik als een vloeiende beweging ervaren. In rust en harmonie. Dit geeft haar vakkundige behandeling een extra dimensie. Een weldaad niet alleen voor de huid maar ook voor de geest. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer!

Jann van der Wal

Haar handen stralen rust uit

In een periode dat het mij niet zo goed ging kwam ik d.m.v een krantenartikel in contact met Ilonka. In dit artikel gaf zijn aan dat zij een behandeling geeft die gericht is op de binnen- en buitenkant. Met de gedachte baadt het niet, het schaadt zeker niet heb ik een afspraak gemaakt. Wat ik tijdens de behandelingen ervaar/voel is moeilijk te omschrijven maar ik ga het toch proberen. Tijdens de behandeling wordt de huid gereingd en verzorgd waardoor hij er daarna weer gezond uitziet en aanvoelt. De massage die Ionka geeft is heel ontspannend.
 
Haar handen stralen een rust uit waardoor je helemaal ontspant. Ik heb het gevoel dat zij weet/voelt waar de spanning zit. Na de massage is de spanning uit mijn lichaam en heb ik het gevoel dat ik alles weer kan. Ik heb altijd de nijging om mijn schouders op te trekken. Na de massage is er zo veel rust in mij dat dit niet meer lukt.
 

Annemarie van Essen

Kwaliteit, deskundigheid en échte aandacht staat bij ons voorop!

 

Interesse neem nu hier contact op

Persoonlijke aandacht en vertrouwen

Onze passie is jou de behandeling te geven die er voor zorgt dat je met een uitermate tevreden gevoel naar huis gaat. Persoonlijke aandacht en vertrouwen staan bij ons voorop.
 

Kwaliteit, deskundigheid en échte aandacht staat bij ons voorop!